18:18 / 01.10.2019.

Autor: D.M./HRT

Brkić : Ne bojte se vi za stroj HDZ-a

-

-

Foto: - / -

Sastalo se Predsjedništvo HDZ-a. Jedna od tema bili su i nadolazeći predsjednički izbori i mobilizacija stranke za podršku Kolindi Grabar-Kitarović .

Danas se sastalo Predsjedništvo HDZ-a. Jedna od tema razgovora bili su i nadolazeći predsjednički izbori i mobilizacija stranke za podršku Kolindi Grabar-Kitarović koja je najavila da će svoju kandidaturu objaviti sutra.

- Ne bojte se vi za stroj HDZ-a, kratko je izjavio zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić uoči sjednice. Na dodatno pitanje novinara kazao je kako će biti aktivan u predsjedničkim izborima, i u cijelom svijetu.

- Milanović: Od kandidature Grabar-Kitarović veća je vijest da je sutra srijeda
- Grabar-Kitarović u srijedu službeno najavljuje predsjedničku kandidaturu

- Nema nikakve opasnosti. Bitno je da se stranka dobro pripremi. Vjerujem da ćemo to odraditi kao i prije pet godina, kazao je Oleg Butković. Za odgovor na pitanje kojeg kandidata priželjkuju u drugom krugu, novinare je uputio na Grabar-Kitarović. Na pitanje kako desne birače privoliti da ne glasaju za Miroslava Škoru odgovorio je: "Ma glasat će oni za nju, svi!".Podsjećajući kako je Kolinda Grabar-Kitarović nekoliko puta najavila svoju kandidaturu za predsjednicu Republike, potpredsjednik stranke i ministar gospodarstva Darko Horvat kratko je poručio da se od sutra s kampanjom kreće malo intenzivnije.

-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!