16:14 / 03.05.2020.

Autor: I.Z./Hina

Broj zaraženih u Sisačko-moslavačkoj županiji pao na pet

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL, arhiva

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL, arhiva

Foto: - / PIXSELL

Iz Stožera poručuju i kako uspjeh borbe protiv te bolesti ovisi o svijesti i disciplini svih stanovnika te je i nadalje potrebno poštovati sve propisane mjere zaštite.
Na području Sisačko-moslavačke županije već gotovo dva tjedna nema novozaraženih koronavirusom, u međuvremenu ih je veći broj ozdravio, a trenutačno je broj pozitivnih na virus pao na pet, izvijestio je Županijski stožer civilne zaštite.

To znači da je od ukupno 32 zaražena pacijenta s područja županije, njih 27 dosad ozdravilo. Jedan povratnik s rada u Njemačkoj u obradi je zbog sumnje na moguće obolijevanje od te zarazne bolesti, a njegovi se nalazi očekuju.

Iz Stožera poručuju i kako uspjeh u borbi protiv koronavirusne bolesti ovisi o svijesti i disciplini svih stanovnika te je i nadalje potrebno poštovati sve propisane mjere zaštite, kao i mjere provođenja osobne higijene i higijene kućanstva.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!