17:32 / 12.02.2018.

Autor: HRT

Bulj dobacivao Vučiću na Markovu trgu

-

-

Foto: - / -

Upitao je Vučića kada će u hrvatsku Glinu ispričati se Srbima koje je, kako je rekao, huškao. Vučić mu je uzvratio da ga nije uplašio.
Saborski zastupnik Miro Bulj (Most), koji se u trenutku dok je srbijanski predsjednik izlazio iz zgrade Vlade našao na Markovu trgu, upitao je Vučića kada će u hrvatsku Glinu ispričati se Srbima koje je, kako je rekao, huškao.

Da ne mislite da sam se uplašio vas ili vašeg dobacivanja. Možete vikati što god hoćete, koliko god hoćete, uzvratio mu je Vučić dok je prelazio preko Trga prema Hrvatskom saboru. 

Bulj je nakon toga izjavio kako je davno trebala biti isplaćena ratna odšteta, davno je trebala biti dostavljena dokumentacija iz vukovarske bolnice i davno je trebao reći gdje su naši mrtvi. On je bio jedan od glavnih huškača, glavna osoba četničkom vojvodi Vojislavu Šešelju, rekao je Bulj.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!