16:34 / 19.05.2021.

Autor: Regionalni dnevnik/IMS/HRT

Burić: Imamo jasnu viziju za sljedeće razdoblje

Željko Burić

Željko Burić

Foto: Hrvoje Jelavic / PIXSELL

Šibenik je u ovome trenutku vrlo prepoznatljiv grad i izvan granica Lijepe naše, a to nije zasluga pojedinca već svih ljudi u gradskim ustanovama i tvrtkama, koji stvaraju tu priču - poručio je Željko Burić, kandidat HDZ-a i HSLS-a za gradonačelnika Šibenika i dosadašnji prvi čovjek grada. 

Zahvalio je pritom okupljenim ravnateljima i direktorima. Burić je pozvao birače da mu daju glas i u drugom izbornom krugu te im obećao nastavak razvojne preobrazbe grada, koju je, kaže, započeo sa suradnicima prije 8 godina, u svom prvom mandatu.

- Mi smo jedina politička opcija, ja sam jedini kandidat, koji imamo točnu i jasnu viziju i za sljedeće mandatno razdoblje: 2021- 2025. Svaki naš projekt je u dubokoj fazi razrade, gotovo pred realizacijom. I ono što je važno - svaki naš projekt ima jasan izvor financiranja, rekao je Željko Burić, kandidat HDZ-a i HSLS-a za gradonačelnika Šibenika.

- Izborna kampanja nas malo dekoncentrira u svakodnevnom poslu i jedva čekam da završi! Pred nama je još puno projekata, puno potreba ljudi, puno gradskih četvrti i mjesnih odbora treba još unaprijediti, dodatno razviti. Stoga, neću puno govoriti, nego - idemo raditi, naglasio je Danijel Mileta, kandidat HDZ-a i HSLS-a za zamjenika gradonačelnika Šibenika.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!