Čačić: Europski parlament nije za djecu niti vježbalište

08.04.2019.

13:40

Autor: HRT

default error photo
Osim izbora za Europski parlament Čačić je za Studio 4 govorio i o zaposlenosti u Varaždinskoj županiji te sudbini Uljanika.
Svoju listu za europske parlamentarne izbore danas je Državnom izbornom povjerenstvu prijavio i Radimir Čačić, odnosno Narodna stranka - Reformisti. Nositelj liste je upravo Radimir Čačić kao predsjednik stranke i varaždinski župan. Druga na listi je zamjenica Natalija Martinčević, koja u prošlom mandatu Sabora bila prepoznata kao zastupnica s najviše zakonodavnih inicijativa, rekao je Čačić za Studio 4.

- Predaju se liste za EU izbore

- Poruka liste je 'Politika je mjerljiva disciplina, ne birajte ljude koji se tek trebaju dokazivati', jer Europski parlament nije za djecu niti vježbalište. Europski parlament traži jake ličnosti. Hrvatska je premala zemlja da bi svojom dimenzijom imala utjecaja. Ona mora imati ljude koji imaju utjecaja, koji imaju autoritet - poručio je među ostalim.

Osim izbora za Europski parlament Čačić je za Studio 4 govorio i o zaposlenosti u Varaždinskoj županiji te sudbini Uljanika.

Pogledajte razgovor:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!