15:42 / 26.05.2021.

Autor: Studio 4/IMS/HRT

Cappelli: Želimo sve promjene ubrzati

Gari Cappelli

Gari Cappelli

Foto: Studio 4/IMS / HRT

Primorsko-goranska županija prvi put ide u drugi krug izbora za župana. Tu utvrdu SDP-a nije isprve osvojio aktualni župan Zlatko Komadina. No osvojio je najviše glasova - 42 posto u odnosu na 27 posto potpore kandidatu koalicije HDZ-HSLS Garija Cappellija. 

- U drugom se krugu utakmice započinju od nule i sve je moguće. Šezdeset tisuća glasova je zatražilo promjene, a gospodin Komadina je izgubio od zadnjih izbora 20 posto glasova, a mi nismo izgubili ni jedan posto glasova. Veći dio birača traži promjenu, govori.

Župan je neke stvari dobro napravio, ali smatram da bi se sve stvari koje je on napravio, mogle napraviti u daleko manjem periodu. Želimo sve projekte ubrzati i riješiti na vrijeme, naglasio je.

- Od ponedjeljka nemam problem s onim koji je pobijedio, ali isto tako ću čestitati i očekujem pozdrav s druge strane da ćemo svi raditi na dobrobiti otočana i otočanki, Gorana i Goranki te Primoraca i Primorčanki, rekao je.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!