16:23 / 27.05.2021.

Autor: Regionalni dnevnik/HRT/IMS/V.G.

Cappelli Komadini: Dosta je bilo, 60 tisuća birača želi promjene

Gari Cappelli

Gari Cappelli

Foto: Nel Pavletic / PIXSELL

HDZ-ov kandidat za primorsko-goranskog župana Gari Cappelli u Opatiji još jednom poziva birače da iziđu u nedjelju na izbore. Župana Zlatka Komadinu prozvao je da loše vlada županijom, da je nakon tri mjeseca pobjegao s mjesta ministra, a sada se uporno "kiti tuđim perjem", jer Vlada kroz projekte od nacionalnih interesa, u županiju ulaže tri milijarde kuna, a Komadina ih lažno proglašava svojim projektima što je lažna hvala i neisitina.


- Župan Komadija je u prvom krugu imao 60 tisuća glasova sa druge strane,nazovimo to oporbenim glasovima za mene i sve druge kandidate koji su bili na drugoj strani. Dakle, 60 tisuća birača reklo je da želi promjene. 20 posto je ima manje glasova nego prije 4 godine. Dakle, to je poruka koju šaljem županu Komadini. Dosta je bilo, odmori se, zaslužio si. 60 tisuća birača želi promjene, rekao je Cappelli, kandidat HDZ-a za primorsko-goranskog župana.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!