11:35 / 21.11.2020.

Autor: Dnevnik 1/B.A./HRT

Centar: Nalazimo se u situaciji neproglašenog "lockdowna"

-

-

Foto: - / -

Dalija Orešković tvrdi da Vlada skida odgovornost sa sebe i izbjegava mogućnost da se privrednim subjektima isplati nekakav oblik potpore.
Nalazimo se u situaciji neproglašenog "lockdowna" - upozorili su na konferenciji za novinare članovi novoosnovane stranke Centar.

➡️ Iz stranke Pametno otišlo 40-ak članova

Supredsjednica stranke Dalija Orešković tvrdi da Vlada ovime skida odgovornost sa sebe te na taj način izbjegava mogućnost da se privrednim subjektima, kojima će biti onemogućen rad, isplati nekakav oblik potpore.

- Jer kako drugačije možemo objasniti situaciju u kojoj je još jučer koronavirus bio nešto što smo pobijedili, nešto što je poslušno i pod nadzorom Stožera? Već danas je to pošast za koju smo odgovorni mi građani. Sutra, kad se budu trebali održati unutarstranački izbori u HDZ-u, virus će biti mačji kašalj, a već dan nakon toga Vlada će prozivati nas građane da smo za ekspanziju koronavirusa mi krivi i odgovorni, rekla je Orešković.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!