17:14 / 03.02.2020.

Autor: P.F./HRT

Češlja se dodjela stanova u APN-u, Žunić će morati vratiti stan?

-

-

Foto: - / -

Pročešljat ćemo kompletno sve dodjele sih stanova unatrag 5,6,7 godina. Na koji način su se komisije stvarale, tko je bio u njima, kako se bodovalo, što se sve radilo, rekao je ministar Štromar.
Potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar u Belišću se osvrnuo na kupnju stana bivšeg direktora APN-a Krešimira Žunića.

Zakonitost tog postupka, rekao je, ispitat će DORH, a on je u APN poslao internu reviziju. Ocijenio je da se nad projektom POS-a nadvila neka sjena, ali DA novi direktor APN-a Dragan Hristov ima zadaću očistiti tu sumnju.

- Pročešljat ćemo kompletno sve dodjele sih stanova unatrag 5,6,7 godina. Vidjet ćemo kako će to ići, gdje će biti kakvi problemi. Na koji način su se komisije stvarale, tko je bio u komisijama, kako se bodovalo, sve što se radilo. Napravit ćemo kompletnu analizu, reka je Štromar.

Na novinarsko pitanje hoće li Krešimir Žunić morati vratiti stan novi direktor APN-a Dragan Hruistov rekao je: "Apsolutno, ali ja nisam taj koji to određuje. "
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!