13:14 / 25.06.2019.

Autor: HRT

Čestitke za Dan hrvatske državnosti uputili Škoro i Milanović

-

-

Foto: - / -

Glazbenik Miroslav Škoro, koji će se na izborima natjecati kao nezavisni kandidat, poručio je u kratkoj pisanoj objavi da će "vratiti državu Narodu".
Dan državnosti objavama na Facebooku građanima Hrvatske čestitala su dvojica predsjedničkih kandidata koji su objavili svoje kandidature - Miroslav Škoro i Zoran Milanović.

Glazbenik Miroslav Škoro, koji će se na izborima natjecati kao nezavisni kandidat, poručio je u kratkoj pisanoj objavi da će "vratiti državu Narodu".

- Dragi prijatelji, s radošću vam čestitam Dan državnosti. Iduće godine proslavit ćemo ga zajedno na dan koji je ustanovio prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman, 30. svibnja. Taj dan su nam, kao i puno toga, jednostavno uzeli. Vratit ćemo 30. svibnja kao Dan državnosti, vratit ćemo državu Narodu i ništa nas na tom putu ne može zaustaviti - stoji u Škorinoj objavi.

SDP-ov kandidat Zoran Milanović poželio je u kratkoj videoporuci građanima da sljedeći Dan državnosti dočekaju zdraviji i sretniji, u slobodnom i otvorenom društvu.

- Sretan Dan državnosti, i da sljedeći dočekamo zdraviji, sretniji, s više samopouzdanja, otvoreniji, da se uspoređujemo s najboljima, da u sebi osvijestimo da smo bili uspješni i realizirani samo onda kada smo bili otvoreni, kada se nismo bojali drukčijega, a istovremeno bili svjesni tko smo, što smo, a to se ne može uz ograde, to se ne može ni uz fizičke ni uz duhovne ograde. Dakle, stvarajmo slobodno, otvoreno i moderno društvo. Ne bojmo se - poručio je Milanović.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!