09:23 / 16.06.2020.

Autor: B.A./Hina

Cetingrad: Od vatrenog oružja smrtno stradao bračni par

Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL

Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Neslužbeno se doznaje da je smrtno stradao mlađi bračni par, oboje stari oko 35 godina, roditelji troje maloljetne djece.
Očevid u obiteljskoj kući u Cetingradu, gdje je smrtno stradao bračni par, upućuje na opravdanost sumnje da je muž ubio ženu, a zatim i sebe, što je radna pretpostavka po kojoj se provode dokazne radnje, rekao je Hini zamjenik županijskog državnog odvjetnika.

Govoreći o motivu, zamjenik županijskog državnog odvjetnika Dubravko Skolan dodao je kako "postoje elementi narušenih odnosa među supružnicima" kao mogući motiv djela.Naravno, kazao je Skolan, tijela će se uputiti na Zavod za sudsku medicinu da se "utvrdi vrijeme smrti i vještače strijelne rane" kako bi se "uz te i druge stručne radnje kriminalista i stručnjaka Zavoda za sudsku medicinu i Centra za kriminalistička vještačenja sa sigurnošću utvrdilo što se i kada dogodilo".

Naime, mi za sada ne možemo isključiti da je i netko treći ovo počinio, zato uzimamo sve tragove, pa i one barutnih čestica. Ali mogu reći da u velikoj mjeri smatramo istinitom pretpostavku, posebno prema mjestu i položaju zatečenih tijela, da je riječ o ubojstvu supruge i samoubojstvu, izjavio je Skolan.

Neslužbeno se doznaje da je smrtno stradao mlađi bračni par, oboje stari oko 35 godina, roditelji troje maloljetne djece.

Jedna mještanka rekla je Hini da sve upućuje na to da je muž jutros ubio ženu, a onda odmah i sebe. Nije željela odgovoriti na pitanje zna li kakvi su problemi doveli do tako tragičnog čina , samo je kratko rekla da "svi mi imamo neke probleme".

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!