15:03 / 06.07.2019.

Autor: I.H./Hina

Četverogodišnja djevojčica još u teškom stanju

Ilustracija (foto: Slavko Midzor/PIXSELL)

Ilustracija (foto: Slavko Midzor/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Neslužbeno se doznaje kako je djetetu teško ugroženo zdravlje nakon što je dulje vrijeme provelo u automobilu na visokim temperaturama te kako je najvjerojatnije dehidriralo.
Četverogodišnja djevojčica koju je rovinjska Hitna pomoć u četvrtak primila bez svijesti još je u teškom stanju i smještena je u riječkoj bolnici.

Iz istarske policije izvijestili su da su liječničku prijavu o tom događaju primili u petak oko 15 sati. Djevojčica je hitno prevezena najprije u pulsku Opću bolnicu, a zatim na daljnje liječenje u riječku bolnicu, kažu u policiji.

- Policijski službenici utvrđuju sve okolnosti događaja kako bi se vidjelo je li počinjeno kazneno djelo povrede djetetovih prava, rekla je glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović.Policija trenutačno ne želi iznositi detalje tog događaja jer je kriminalističko istraživanje u tijeku. Roditelji su u bolnici uz djevojčicu.

Neslužbeno se doznaje da je djetetu teško ugroženo zdravlje nakon što je dulje vrijeme provelo u automobilu na visokim temperaturama te kako je najvjerojatnije dehidriralo.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!