14:51 / 20.04.2018.

Autor: M.M./Hina

Chiari Pašić 33 godine zatvora za ubojstvo trogodišnjeg sina

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Zbog ubojstva trogodišnjeg sina, na pulskom Županijskom sudu na 33 godine zatvora i još najviše dvije godine psihosocijalnog liječenja nepravomoćno je osuđena Chiara Pašić.
Zbog ubojstva trogodišnjeg sina Denisa, na pulskom Županijskom sudu na 33 godine zatvora i još najviše dvije godine psihosocijalnog liječenja nepravomoćno je osuđena Chiara Pašić (33).

Za ubojstvo sina sudilo joj se zajedno s maloljetnicom koja joj je u zločinu pomagala, no novinari su tijekom izricanja njezine kazne morali napustiti sudnicu.

Tužiteljstvo je u završnom govoru ustvrdilo kako smatra dokazanim da su Pašić i maloljetnica, tada 14-godišnjakinja odbjegla iz Doma za odgoj djece i mladeži u Puli, 23. svibnja prošle godine u poslijepodnevnim satima jastukom ugušile Chiarina sina u stanu u Akvilejskom prilazu, a zatim tijelo dječaka odnijele i bacile u more uz obalu bivše vojarne Vallelunga.

Pašić je potom prijavila pulskoj policiji da joj je dijete nestalo dok se igralo u parku kod zgrade u Akvilejskom prilazu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!