15:59 / 25.09.2018.

Autor: HRT

Chiari Pašić potvrđena presuda od 33 godine zatvora za ubojstvo trogodišnjeg sina

Županijski sud u Puli (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Županijski sud u Puli (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / HRT

Vrhovni sud potvrdio je presudu kojom su Chiara Pašić i 15-godišnja maloljetnica proglašene krivima da su 23. svibnja 2017. zajedno ubile Denisa Pašića, trogodišnjeg sina Chiare Pašić.
Vrhovni sud potvrdio je presudu sutkinje Županijskog suda u Puli Gabrijele Marčete Ferić, kojom su Puljanka Chiara Pašić i 15-godišnja maloljetnica proglašene krivima da su 23. svibnja 2017. zajedno ubile Denisa Pašića, trogodišnjeg sina Chiare Pašić.

Njihove žalbe, kao i onu Županijskog državnog odvjetništva u Puli, Vrhovni sud odbio je kao neosnovane. Tako je Chiari Pašić potvrđena kazna od 33 godine zatvora, no upravo zbog činjenice da je riječ o kazni dugotrajnog zatvora presuda još nije pravomoćna, jer Pašić ima pravo na još jednu žalbu o kojoj će, u trećem stupnju, također odlučivati Vrhovni sud, javlja Glas Istre.Chiari Pašić 33 godine zatvora za ubojstvo trogodišnjeg sina

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!