Cijepljenje za članove i zaposlenike Viteškog alkarskog društva

22:20 / 07.07.2021.

Autor: Dnevnik/P.F./HRT

Uručena priznanja lanjskim pobjednicima Alke, Bare i Čoje

Uručena priznanja lanjskim pobjednicima Alke, Bare i Čoje

Foto: Dnevnik / HRT

Uprava Viteškog alkarskog društva uručila je priznanja prošlogodišnjim slavodobitnicima Alke, Bare i Čoje. Do 306. izdanja jedinstvene viteške igre još je mjesec dana. 

S obzirom na to da će protuepidemijske mjere najvjerojatnije biti na snazi u vrijeme alkarskih svečanosti za članove i zaposlenike Viteškog alkarskog društva u petak je organizirano cijepljenje.

-  Vidimo da se svi nekako boje 4. vala epidemije. Želimo da Alka bude u punom obimu i da naši alkari i alkarski momci budu primjer odgovornosti  za ovu priredbu koju mi imamo, rekao je predsjednik Viteškog alkarskog društva u Sinj Stipe Jukić.

- Krenule su nove pripreme, spremamo se za ovogodišnju Alku. Tek sad je došla na red dodjela plaketa za prošlogodišnju alku. Ali sve  u svemu opet je zadovoljstvo i čast napokon doći do nagrada, do plaketa koje su zaslužene prošle godine, rekao je Ivo Zorica, slavodobitnik 305. Sinjske alke.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!