12:57 / 11.03.2022.

Autor: M.Š./Hina/HRT

Cijepni punktovi u Zagrebu od ponedjeljka rade po novom rasporedu

Cijepljenje - ilustracija

Cijepljenje - ilustracija

Foto: Milan Sabic / PIXSELL

Nastavni zavod za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar izvijestio je u petak da će cijepna mjesta Zavoda, kao i ona pri Domovima zdravlja raditi prema novom rasporedu od ponedjeljka, 14. ožujka.


Punkt za masovno cijepljenje na Zagrebačkom velesajmu s navedenim datumom prestaje s radom.

Prema novom radnom vremenu, cijepna mjesta NZJZ-a Dr. Andrija Štampar, bez prethodnog naručivanja, bit će na dvije lokacije: Mirogojska cesta 16, Velika dvorana, radit će ponedjeljkom i petkom od 16 do 19 sati; Avenija Većeslava Holjevca 22 pri Domu zdravlja Zagreb - Centar, radit će ponedjeljkom, srijedom i petkom od 14 do 18 sati.

Iz NZJZ-a kažu da je cijepljenje dostupno građanima i ostalim danima u tjednu u Cijepnoj ambulanti Službe za epidemiologiju, Mirogojska cesta 16, uz obaveznu prethodnu narudžbu putem elektronske pošte na adresi cijepljenjecovid@stampar.hr. 

Cijepni punktovi pri Domu zdravlja Zagreb Istok (Sesvete, Ninska 16) i Domu zdravlja Zagreb Zapad (Prečko 2a) radit će ponedjeljkom, srijedom i petkom od 14 do 18 sati.

Na cijepnom punktu u organizaciji HZJZ-a i ŠNZ Andrija Štampar (Rockfellerova 4) također je omogućen nastavak cijepljenja, i to srijedom od 16 do 20 sati.

Drive in testiranje pri NZJZ Dr. Andrija Štampar (Mirogojska cesta 16) će od subote, 12. ožujka, raditi od ponedjeljka do nedjelje od 8 do 11 sati, uz prethodno naručivanje putem platforme.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!