Članovi slavonskobrodske HVIDR-e obilježili 30 godina postojanja

16.01.2023.

14:01

Autor: HRT/I.B.

HVIDRA Slavonski Brod

HVIDRA Slavonski Brod

Foto: HTV / HRT

Članovi slavonskobrodske HVIDR-e obilježili su 30 godina postojanja. Prisjetili su se više od 400 poginulih branitelja koji su u tri brigade, jedinici Specijalne policije i drugim postrojbama domovinu branili na svim ratištima. I u miru brodska HVIDR-a pomaže svojim članovima u ostvarivanju njihovih prava.

- Moja misija je uvijek bila da povežem grad Slavonski Brod, kao gradska HVIDRA. Županiju, CK BPŽ, Centar za socijalni rad i na žalost bolnicu, rekao je Mato Pudić, predsjednik HVIDRA-e Slavonski Brod.

- Ono što mene posebno veseli da su dečki aktivni, da rade dosta na projektima, da su se vrlo brzo prilagodili i ovim europskim uvjetima, europskim projektima, istaknuo je gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara.

- Zahvaljujem se na svemu što su učinili, ne samo tijekom stvaranja i rađanja naše domovine, nego i u izgradnji društva poslije rata, naglasio je brodsko-posavski župan Danijel Marušić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!