Croatia Airlines daje 10% popusta obiteljima s djecom

13.07.2021.

13:59

Autor: HRT/M.N.

Croatia airlines  partner e-Dječje kartice „Mudrica“

Croatia airlines partner e-Dječje kartice „Mudrica“

Foto: Grgo Jelavic / PIXELL

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni avioprijevoznik, novi je partner e-Dječje kartice „Mudrica“ i od danas do 25. lipnja 2021. godine svim korisnicima kartice omogućuje popust od 10 posto prigodom kupnje aviokarata, objavili su iz Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Popust se može ostvariti korištenjem promo koda Croatia Airlinesa prigodom kupnje karata na internetskim stranicama www.croatiaairlines.hr, preko telefona Kontakt centra Croatia Airlinesa ili na drugim prodajnim mjestima tvrtke u Hrvatskoj. Promo kod je dostupan na interaktivnoj karti mobilne aplikacije „Mudrica“ i njegovim se korištenjem ostvaruje popust na cijenu aviokarata za domaće i međunarodne letove koje obavljaju zrakoplovi Croatia Airlinesa, dok se pristojbe zračnih luka i ostale naknade plaćaju u punom iznosu.

 

„Hrvatski nacionalni avioprijevoznik s velikim se zadovoljstvom uključio u hvalevrijedan projekt e-Dječja kartica Mudrica kako bi uslugu zračnog prijevoza još više približio djeci i obiteljima. Potpisivanjem današnjeg sporazuma dodatno potvrđujemo svoju društvenu odgovornost i vjerujem da će najmlađi članovi našeg društva i njihove obitelji prepoznati vrijednost ovog zajedničkog proizvoda te da će u velikoj mjeri koristiti popuste na zrakoplovne karte, koji su im na raspolaganju za sve naše domaće i međunarodne letove“, rekao je Jasmin Bajić, predsjednik Uprave Croatia Airlinesa.


E-Dječja kartica “Mudrica” projekt je Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, koja je javnosti dostupna od 21. prosinca 2020. godine. „Mudrica“ je aplikacija za mobilne uređaje namijenjena roditeljima, skrbnicima i udomiteljima s najmanje jednim djetetom do 18. godine života, a trenutno broji više od 80 partnera koji svojim uslugama pružaju povoljniji pristup robama i uslugama.  Popis partnera i informacije o pogodnostima i popustima dostupne su na web stranici Mudrice https://www.e-djecjakartica.hr/.

 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!