14:28 / 10.03.2020.

Autor: M.N./HRT

Croatia Airlines otkazuje letove za Rim

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Croatia Airlines, zbog situacije s koronavirusom, od 10. do 28. ožujka privremeno obustavlja planirane letove na međunarodnoj liniji Zagreb - Rim - Zagreb.
Croatia Airlines, zbog situacije s  koronavirusom, od 10. do 28. ožujka privremeno obustavlja planirane letove na međunarodnoj liniji Zagreb - Rim - Zagreb, objavila je kompanija.

RyanAir odgodio neke letove prema Zadru

Putnici s otkazanih letova Zagreb Rim - Zagreb imaju pravo na promjenu bez  naplate ili na povrat novca.

- Privremena obustava letova u Rim i iz njega (trenutno jedino talijansko odredište u mreži letova Croatia Airlinesa) u skladu je s najaktualnijim odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite RH o obveznoj dvotjednoj karanteni za sve inozemne državljane, koji iz Italije dolaze u Hrvatsku, dok je za hrvatske državljane određena samoizolacija. Također, na donošenje ove mjere utjecala je i najnovija odluka talijanske vlade o proglašenju karantene za cijelu Italiju zbog epidemije korona virusa, naveli su u objavi.

Croatia Airlines nastavlja obavljati  planirane letove u sva ostala europska  odredišta, navodi se u obavijesti nacionalne zrakoplovne tvrtke objavljenoj na njezinim mrežnim stranicama.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!