11:42 / 02.07.2020.

Autor: M.M./HRT

Đakovo pod pojačanim epidemiološkim mjerama

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

U posljednja 24 sata najviše zaraženih koronavirusom zabilježeno je u Slavoniji - 24, od toga je osam pozitivnih iz Đakova.
U posljednja 24 sata najviše zaraženih koronavirusom zabilježeno je u Slavoniji - 24, od toga je osam pozitivnih iz Đakova i svi su kontakti ranije oboljelih.

Ova brojka vjerojatno neće biti konačna jer se testiranja odvijaju svakodnevno, a toga su svjesni Đakovčani koji već tri dana žive pod pojačanim epidemiološkim mjerama. 

Đakovačko-osječki nadbiskup Marin Srakić koji je bio hospitaliziran zbog bolesti COVID-19, jučer je pušten iz bolnice, osjeća se dobro, ali i dalje ostaje u samoizolaciji do sljedećeg testa.

Policija je na području Osječko-baranjske županije obavila 71 samoinicijativnu provjeru osoba u samoizolaciji i sve zatekla na prijavljenoj adresi, a od dvije dojave građana o kršenju te mjere, jedna se pokazala točnom - u Đakovu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!