11:43 / 27.10.2018.

Autor: HRT

Dalić o Agrokoru: Proces izvanredne uprave je uspio

-

-

Foto: - / -

U intervjuu Jutarnjem listu poručila je da u Vladi nije postojala neka tajna skupina, urota, nije bilo namještanja poslova ili sličnih laži.
Pravomoćnost nagodbe u Agrokoru koju je jučer potvrdio Visoki trgovački sud dokazuje da je proces izvanredne uprave uspio, rekla je u intervjuu Jutarnjem listu bivša potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva Martina Dalić.

Poručila je da u Vladi nije postojala neka tajna skupina, urota, nije bilo namještanja poslova ili sličnih laži koje je, kaže Dalić, da bi opravdao sebe i svoje promašaje, izmislio Ivica Todorić.

"Slomilo se upravo na nedvosmislenom odbijanju ortakluka i odbijanju da mu Vlada iz novca poreznih obveznika osigura pozajmicu od 300 milijuna eura na koju ni po čemu nije imao pravo. Slomilo se upravo na nepostojanju ortačkog mentaliteta kod najodgovornijih ljudi tadašnje Vlade, među kojima sam bila i ja", navodi Dalić u Jutarnjem listu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!