20:27 / 18.06.2018.

Autor: S.M./Hina

Dalić: Prepoznavanje i prihvaćanje istine dostižno i ostvarivo

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Potpuno sam sigurna da je prepoznavanje i prihvaćanje istine dostižno i ostvarivo, neovisno o tome koliko to bio mukotrpan i dugotrajan proces, istaknula je Dalić u reagiranju poslanom Hini.
Bivša ministrica gospodarstva i potpredsjednica Vlade Martina Dalić ustvrdila je nakon što je Uskok odbacio kaznene prijave Živog zida i Slobodne Hrvatske u aferi Hotmail kako je potpuno sigurna da je prepoznavanje i prihvaćanje  istine dostižno i ostvarivo.

Potpuno sam sigurna da je prepoznavanje i prihvaćanje  istine dostižno i ostvarivo, neovisno o tome koliko to bio mukotrpan  i dugotrajan proces, istaknula je Dalić u reagiranju poslanom Hini.

Uskok je ranije izvijestio da je odbacio kaznene prijave protiv nje, ali i premijera Andreja Plenkovića, bivšeg Vladinog izvanrednog povjerenika u Agrokoru Ante Ramljaka te ministra financija Zdravka Marića u aferi Hotmail.

Radi se o prijavama koje su, zbog sumnje u trgovinu utjecajem i zloporabe povlaštenih informacija, podnijele stranke Živi zid i Slobodna Hrvatska, a tužiteljstvo je utvrdilo da nisu ostvarena obilježja prijavljenih kaznenih djela.

http://vijesti.hrt.hr/448455/uskok-odbacio-prijave-zivog-zida-i-slobodne-hrvatske-u-vezi-s-aferom-mejlovi

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!