18:10 / 19.11.2020.

Autor: Dnevnik2/IMS/HRT

Dalija Orešković o nezadovoljnim članovima stranke Pametno

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Ujedinjenje u novu stranku nazvanu Centar nije još formalizirano, a nagađa se o istupanju dijela vijećnika Pametnog. Orešković ih poziva da javni interes stave na prvo mjesto.
Splitski gradski i županijski vijećnici stranke Pametno najavljuju konferenciju za novinare nakon pripajanja Stranke s imenom i prezimenom Dalije Orešković njihovoj dosadašnjoj stranci.

Ujedinjenje u novu stranku nazvanu Centar nije još formalizirano, a nagađa se o istupanju dijela vijećnika Pametnog. Orešković ih poziva da javni interes stave na prvo mjesto.

- Nacionalna politika i nacionalni problemi ne mogu se rješavati iz okvira malih lokalnih sredina i velikih gradova kao što je to Split. U tom smislu ponovno pozivam ne samo trenutno nezadovoljne članove jednog ogranka, nego sve ostale naprosto da saslušaju što imamo reći, da promisle, kaže Dalija Orešković, Centar.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!