11:25 / 01.10.2018.

Autor: I.H./HRT

Danas počela sezona grijanja

-

-

Foto: - / -

Još je krajem prošlog tjedna počela isporuka toplinske energije krajnjim kupcima - dječjim vrtićima, školama, domovima zdravlja te domovima za starije i nemoćne osobe.
HEP-TOPLINARSTVO počelo je danas s uključivanjem grijanja za oko 126.000 krajnjih kupaca u gradovima Zagrebu, Osijeku, Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću.

Još je krajem prošlog tjedna počela isporuka toplinske energije krajnjim kupcima - dječjim vrtićima, školama, domovima zdravlja te domovima za starije i nemoćne osobe. Danas počinju s uključivanjem grijanja u stambenim i poslovnim zgradama.

Iz HEP-a navode da uključivanje grijanja u svim toplinskim podstanicima zgrada spojenih na toplinske sustave HEP-TOPLINARSTVA traje približno tri dana. Pozivaju krajnje kupce koji još uvijek provode radove na unutarnjim instalacijama grijanja u svojim stambenim i poslovnim prostorima da ih što prije završe, a njihove predstavnike suvlasnika ili upravitelje zgrada da nam dostave pisanu izjavu o završetku radova i ispravnosti unutarnjih instalacija grijanja, kako bi u svim zgradama mogli uključiti grijanje.

Ogrjevna sezona 2018./2019. završit će najkasnije 15. svibnja 2019. godine, sukladno vremenskim uvjetima, objavili su iz HEP-TOPLINARSTVA.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!