19:01 / 05.06.2019.

Autor: Vladimir Šetka/HRT

Darko Kovačević Daruvarac zbog tučnjave završio u policiji

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Darko Kovačević Daruvarac (32) ponovno je završio u policiji s još dvojicom muškaraca u dobi od 35 i 36 godina.
Darko Kovačević Daruvarac (32) ponovno je završio u policiji s još dvojicom muškaraca u dobi od 35 i 36 godina. Kako smo doznali u policiji sva trojica su privedena zbog tučnjave u prizemlju Trgovačkog centra Supernova.

Zbog čega su se sukobila trojica muškaraca oko 16.20 sati za sada nije poznato, osim da su brzom policijskom intervencijom privedeni na kriminalističko istraživanje u Policijsku upravu Zadarsku.

Darko Kovačević Daruvarac tijekom kriminalističkoga istraživanja zatražio je u Općoj bolnici Zadar liječničku pomoć, navodno zbog posjekotina.

– Tijekom kriminalističkoga istraživanja osobama u dobi od 32 i 36 godina pružena je adekvatna liječnička pomoć, rekla je glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin.

Izgred se dogodio u trenutku dok čeka pravomoćnost presude, kojom je na Općinskom sudu u Zadru osuđen na petogodišnju zatvorsku kaznu. Odluka Županijskoga suda u Splitu očekuje se do kraja tjedna.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!