12:15 / 24.02.2019.

Autor: M.Š./HRT

Demolirao autobus u Splitu, potom htio voziti i vozača pitao za pokaz!

-

-

Foto: - / -

U Sv. Kaji u nedjelju oko 6.30 došlo je do velikog incidenta u autobusu splitskog Prometa.
U Sv. Kaji u nedjelju oko 6.30 došlo je do velikog incidenta u autobusu splitskog Prometa. Muškarac je prvo istrgnuo brisač na autobusu, razbio staklo i ušao u autobus, nakon čega je vozač pozvao policiju.

- Kad je vidio autobus, prepriječio mi je put, nije mi dao da prođem. Čim sam se zaustavio, počeo je nogama tući po šoferšajbi, a kada je vidio da mu to ne uspijeva, iščupao je brisač i njime dalje nastavio udarati. Nekako je rukama uspio otvoriti vrata i ući u autobus. Sjeo je na vozačevo mjesto i htio voziti autobus – čak me pitao imam li putnu kartu, ispričao je vozač autobusa. - Kad je policija stigla na mjesto događaja izgrednik se dao u bijeg, no ubrzo je uhićen. S obzirom da su naši policijski djelatnici na terenu procijenili da se s tom osobom ne može ostvariti normalna komunikacija odvezen je u splitsku bolnicu nakon čega ćemo s njim obaviti razgovor, kazala je za Hinu Antonela Lolić iz splitske policije.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!