16:27 / 23.04.2021.

Autor: Regionalni dnevnik/HRT/IMS/D.D.

Denis Ostrošić, slatinski gradonačelnik, ponovno će se kandidirati

Slatinski gradonačelnik ponovno će se kandidirati

Slatinski gradonačelnik ponovno će se kandidirati

Foto: Regionalni dnevnik / HRT

Aktualni slatinski gradonačelnik, nezavisni Denis Ostrošić, predstavio je kandidaturu za svoj drugi mandat. Trenutačno je na vlasti u koaliciji s SDP-om, no na skore izbore izlazi s Domovinskim pokretom čiji je član, Ilija Nikolić, kandidat za zamjenika.

Bude li izabran, najavljuje nastavak brojnih projekata, poput uređenja slatinskog trga, akumulacije Javorica te različitih socijalnih mjera.

- Ja sam komunalac, čovjek koji je na ulici, čovjek koji je gledao što napraviti s parkom, što napraviti s pješačkim prijelazima, što napraviti s domovima koji su ostali nedovršeni. Dvadeset i pet godina sam bio u obrazovnom sustavu, podučavao sam, a onda sam odlučio djelovati. Kada imate potporu od stranke koja će to prepoznati i koja će to poštovati onda možete jako puno napraviti, izjavio je Denis Ostrošić, kandidat za gradonačelnika Slatine.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!