11:16 / 31.07.2020.

Autor: HRT

Devet novooboljelih u Osječko-baranjskoj županiji

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Trenutno je u KBC-u Osijek hospitalizirano 29 osoba oboljelih od koronavirusa od kojih je dvoje na respiratoru.
Sveukupno je, tijekom posljednja 24 sata, u KBC-u Osijek i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije testirano 226 osoba od kojih je 9 pozitivno na koronavirus. Većina od njih, odnosno 5 prebivalište ima na području Ispostave Beli Manastir i međusobni su kontakti, troje je s područja Ispostave Đakovo, a jedna je osoba s područja Ispostave Osijek, priopćio je Stožer civilne zaštite Osječko-baranjske županije.

Jedna osoba preminula, 67 novooboljelih
Sve o koronavirusu pročitajte na www.hrt.hr/koronavirus.

Trenutno je u KBC-u Osijek hospitalizirano 29 osoba oboljelih od koronavirusa od kojih je dvoje na respiratoru. Tijekom posljednja 24 sata preminula je jedna osoba pozitivna na koronavirus, 1938. godište i imala je značajne komorbiditete.

Epidemiolozi su u samoizolaciju stavili novih 27 kontakata, pa je trenutno na području naše županije u samoizolaciji 289 osoba.

Policijska uprava osječko-baranjska provjeravala je kršenje samoizolacije prema dojavi za jednu osobu i nije utvrđeno kršenje. Samoinicijativno su provjerili 37 osoba i utvrdili jedno kršenje mjere samoizolacije i to na području Osijeka. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!