16:38 / 28.10.2019.

Autor: M.Š./Hina

Dio prihoda od lutrije "Moj prvi milijun" ići će za onkološke bolesnike

-

-

Foto: - / -

Sporazum su potpisali ravnatelj KBC- a Zagreb Ante Ćorušić i predsjednik Uprave Hrvatske Lutrije Mario Musa.
Dio prihoda od prodaje nove brojčane lutrije "Moj prvi milijun", koju je pokrenula Hrvatska lutrija, bit će usmjeren za kupnju novog ultrazvučnog uređaja za poboljšanje skrbi onkoloških bolesnika u KBC-u Zagreb, priopćeno je u ponedjeljak nakon potpisivanja sporazuma o partnerskoj suradnji.

Sporazum su potpisali ravnatelj KBC- a Zagreb Ante Ćorušić i predsjednik Uprave Hrvatske Lutrije Mario Musa.

- KBC Zagreb jedina je bolnička ustanova u zemlji sa statusom Nacionalne bolnice nulte kategorije, nastavna je baza studentima Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i studentima Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu, te mjesto gdje liječnici obavljaju specijalizacije i subspecijalizacije, a ovakav uređaj svakako će pridonijeti podizanju nivoa usluge i obrazovanja, rekao je Ćorušić.

Musa je ustvrdio da je Hrvatska lutrija društveno odgovorna kompanija, kojoj nije prioritet samo stvaranje profita već i ulaganje u društveno korisne djelatnosti.

Igrači lutrije "Moj prvi milijun" svakodnevno imaju mogućnost osvojiti 10 dobitaka po tisuću kuna, a u završnom izvlačenju 27. prosinca najsretniji će broj donijeti dobitak od milijun kuna.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!