dm povukao babylove EKO dječju zobena kašu

02.09.2022.

20:32

Autor: Hina/HRT

Ilustracija

Ilustracija

Foto: victoriaKh / Shutterstock

Zbog povećane količine okratoksina A (kontaminacija plijesnima) dm je iz predostrožnosti povukao proizvod babylove EKO dječja zobena kaša (8+ mjeseci), jabuka i breskva, 200 grama, s rokom trajanja najbolje upotrijebiti do 14. svibnja 2023., priopćio je u petak dm.

"S ciljem osiguravanja najviše razine sigurnosti proizvoda i kupaca, dm moli kupce da provjere jesu li kupili babylove EKO dječju zobenu kašu 8+ mj. jabuka i breskva, 200 g, navedenog roka trajanja te da proizvod ne konzumiraju već da ga vrate u prodavaonicu dm-a gdje će im biti osigurana zamjena proizvoda ili povrat novca. Proizvod se može vratiti otvoren ili neotvoren te bez predočenja računa", ističe u priopćenju dm.

Informacija o opozivu i povlačenju objavljena je na dm-ovoj internetskoj stranici https://www.dm.hr/opoziv-i-povlacenje-proizvoda-babylove-eko-djecja-zobena-kasa-1574910.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!