16:18 / 29.12.2018.

Autor: HRT

Dobrograd širi čovjekoljublje i potiče dobročinstvo

-

-

Foto: - / -

Riječ je o Darovaonici igračaka - Dobrogradu u kojem se prodaju igračke koje su donirala vrtićka djeca.
Prikupiti novac za najpotrebitije najstarije sugrađane, cilj je akcije koja se svake subote održava u splitskom centru "Zlatno doba".  Riječ je o  Darovaonici igračaka - Dobrogradu u kojem se prodaju igračke koje su donirala vrtićka djeca.

Igračke su Dobrogradu darovali najmlađi Splićani, Klišani i Solinjani. Zahvaljujući humanitarnoj zakladi "Kajo Dadić" u suradnji s Volonterskim centrom Udruge "Mi" i ustanovom "MI - Centar za pomoć u kući", prostorije Centra Zlatno doba postale su dom Dobrogradu. Osnovni cilj akcije je širenje čovjekoljublja i poticanje dobročinstva među  djecom predškolske dobi.

Igračke se prodaju po simboličnim cijenama. Više donacija znači i više toplih obroka za najpotrebitije najstarije sugrađane o kojima brigu vodi udruga Mi. U Centru Zlatno doba  svakog dana otvorena su im vrata za brojne aktivnosti.

Vrijeme  blagdanskog darivanja polako se primiče kraju, ali akcija Darovaonica igračaka traje do početka veljače iduće godine.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!