16:27 / 19.01.2018.

Autor: HRT

Dolijao kradljivac poklopaca šahtova u centru Zagreba

Foto: Marko Lukunic/Pixsell

Foto: Marko Lukunic/Pixsell

Foto: - / PIXSELL

Policija sumnjiči 32-godišnjaka. Osim za krađu, terete ga i za dovođenje u opasnost života i imovine jer su zabilježena dva slučaja upadanja u otvorene šahtove.
Uhvaćen je kradljivac poklopaca šahtova u Zagrebu, koji je u siječnju u središtu grada otuđio 26 brončanih rešetki. Šteta se procjenjuje na čak 353.000 kuna.

Policija sumnjiči 32-godišnjaka. Osim za krađu, terete ga i za dovođenje u opasnost života i imovine. Naime, zabilježena su dva slučaja upadanja u otvorene šahtove - jedan je osoba lakše, a druga teško ozlijeđena.

Policajci prve postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32 godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio dvije teške krađe, četiri krađe i dva kaznena djela dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom i sredstvima, izjavio je Zlatko Ancić, iz Policijske uprave zagrebačke.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policijski službenici su kradljivca predali pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće dostavili su nadležnom državnom odvjetništvu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!