Domovinski pokret i Zelena lista potpisali sporazum o suradnji na lokalnim izborima

13.04.2021.

12:41

Autor: Dnevnik/IMS/HRT

Miroslav Škoro

Miroslav Škoro

Foto: Dnevnik7IMS / HRT

Klub zastupnika Mosta održao je konferenciju za novinare na kojoj su kritizirali Vladu zbog Nacionalnog plana otpornosti i oporavka. Poručuju kako se novci ulažu samo u javni sektor i šalju apel Vladi da uloži u poduzetništvo. 

- Ako na ovaj način istisnemo poduzetnike nećemo imati više ni za plaće, ni za mirovine, a ni za COVID doplatke koji se sada obećavaju u predizbornoj utakmici. Ovo je šansa da pokrenemo gospodarstvo s novcem iz EU i jedini je način da uložimo u poduzetničke projekte, naglasio je Zvonimir Troskot iz MOST-a.

Sporazum o izbornoj suradnji za predstojeće lokalne izbore u Zagrebu danas su potpisali Domovinski pokret i Zelena lista. 

- Mi živimo u gradu koji ne može sanirati Jakuševec i to vam garantiram da nam je u našem programu u narednih godinu dana da ćemo to napraviti, rekao je Miroslav Škoro, predsjednik Domovinskog pokreta i kandidat za gradonačelnika Zagreba.

- Njegova stručnost, znanje i golemo iskustvo može pomoći gradu Zagrebu da nakon pandemije i potresa svojim iskustvom i znanjem uhvati se u koštac s problemima kao stručan i kvalitetan čovjek, naglasio je Nenad Matić, predsjednik Zelene liste.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!