18:23 / 24.03.2021.

Autor: Regionalni dnevnik/IMS/M.Š./HRT

Domovinski pokret predstavio svoje adute u Lici

Stipe Lukač, kandidat Domovinskog pokreta za ličko-senjskog župana

Stipe Lukač, kandidat Domovinskog pokreta za ličko-senjskog župana

Foto: Regionalni dnevnik / HRT

Na Ljubovu, na mjestu stradanja branitelja u akciji Oluja, simbolično u pet do 12 predstavljeni su kandidati Domovinskog pokreta za Ličko senjsku županiju.

Miroslav Škoro naglasio je da su predstojeći lokalni izbori prekretnica za Hrvatsku kakvu želimo idućih 50 godina. Ili će se ići drugim smjerom ili se nastavlja stagnirati i propadati.

- Ne želim grad neiskorištene industrijske zone, ne želim da našuim sugrađžanima posao bude uvjetovan članskim iskaznicama, ne želim da naši poduzetnici budu reketirani od političkih močnika i ne želim nekvalitetno školstvo, kaže kandidatkinja Domovinskog pokreta za gradonačelnicu Gospića Mirjana Vrkljan.

- Želimo sretnu Liku, punu mladih ljudi koji žive pošteno i dostojanstveno od vlastitoga rada, Lika, Gacka, Krbava i Primorje imaju budućnost i vrime je da im to omogućimo, kaže kandidat Domovinskog pokreta za ličko-senjskog župana Stipe Lukač.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!