18:23 / 06.01.2021.

Autor: Iva Magušić-Dumančić/Vijesti/HRT

Domovinski pokret prikupio više od 800 t donacija za Banovinu

Robert Anic/PIXSELL/arhiva

Robert Anic/PIXSELL/arhiva

Foto: - / PIXSELL

Miroslav Škoro zahvalio je na donaciji, kao i svima koji su pomogli da se sve organizira, a komentirao je i odlazak dvoje zastupnika iz njegove stranke.
Stradalima u razornom potresu na petrinjskom području ovih dana pomaže i Domovinski pokret - prikupili su više od 800 tona donacija u vrijednosti od milijun eura.

➡️ Posljedice potresa: iz minute u minutu

Potpredsjednik Sabora i predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro zahvalio je na donaciji, kao i svima koji su pomogli da se sve organizira, a komentirao je i odlazak dvoje zastupnika iz njegove stranke.

- Nama je žao zbog toga. Indikativno je i imamo dojam da je sve bilo pripremljeno, ali to je njihova odluka i ni za kime nećemo plakati. Vjerujem da ćemo i s 10 zastupnika kvalitetno obavljati svoj posao - rekao je Škoro.

Uvjeren je, kaže, da Karolina Vidović Krišto i Milan Vrkljan neće vratiti svoje mandate nego će, rekao je, njima trgovati.

- Čiji god da budu, nije im na čast i diku - dodao je.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!