13:14 / 20.12.2020.

Autor: Dnevnik u podne/HTV/IMS

Domovinski pokret u Vukovaru: Škoro očekuje Penavu

Miroslav Škoro (foto: HTV)

Miroslav Škoro (foto: HTV)

Foto: - / -

Domovinski pokret i danas je osnovao novu podružnicu, ovaj put za Vukovarsko-srijemsku županiju.
Domovinski pokret i danas je osnovao novu podružnicu, ovaj put za Vukovarsko-srijemsku županiju. To je ujedno 21.va i posljednja županijska podružnica koju osnivaju. Za predsjednika je izabran saborski zastupnik Stipo Mlinarić.

Na novinarsko pitanje o daljnjim planovima za stranku, Miroslav Škoro je rekao da je u zadnjih devet mjeseci stranka utemeljena, da je ostvarila 16 saborskih mandata i u stotinjak dana utemeljila 150 temeljnih ogranaka kao i 21 podružnicu.

- Sada treba upogoniti sustav sa više od 8.500 ljudi puno, a u sljedećem razdoblju u podružnicama i temeljnim ograncima osnivat će se odbori koji bi prepoznavali lokalne probleme i očitovali se prema središnjici, rekao je Škoro.Izrazio je očekivanja da vukovarski gradonačelnik Ivan Penava, njegova zamjenica Ivana Mujkić kao i nekadašnji HDZ-ovi vijećnici i drugi koji su istupili iz te stranke postanu članovi Domovinskog pokreta no za sada djeluju kao neovisni.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!