11:06 / 03.11.2018.

Autor: Branko Dobrota/M.M./HRT

"Doniraj hranu online" - pomoć beskućnicima

-

-

Foto: - / -

Tijekom studenog i prosinca trajat će dobrotvorna akcija "Doniraj hranu online" koja se provodi kako bi se prikupile večere za korisnike splitskog Prihvatilišta za beskućnike.
Tijekom studenog i prosinca trajat će dobrotvorna akcija "Doniraj hranu online", koja se provodi kako bi se prikupile večere za korisnike splitskog Prihvatilišta za beskućnike.

Cilj je akcije svaki petak prikupiti najmanje 35 obroka.

Uz akciju samostalnoga kuhanja za beskućnike, koja pod imenom "Olala večere" traje već sedam godina, nova splitska digitalna era humanosti potiče još više ljudi na pomaganje beskućnicima.

"Naši su korisnici orijentirani na uporabu novih tehnologija i nemaju vremena kuhati pa smo onda našli način kako da se i oni uključe u pomaganje zajednici", kaže Vedrana Biličić iz akcije "Doniraj hranu online".

Završetak akcije "Doniraj hranu online" predviđen je 15. prosinca, kada se održava tradicionalni humanitarni sajam koji organizira splitska udruga Most.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!