Dragan Crnogorac u kampanji sa sloganom "Reci ne Oluji"

13.05.2021.

16:42

Autor: Regionalni dnevnik / HRT

Dragan Crnogorac, kandidat grupe birača za zamjenika vukovarsko-srijemskog župana iz reda pripadnika srpske nacionalne manjine

Dragan Crnogorac, kandidat grupe birača za zamjenika vukovarsko-srijemskog župana iz reda pripadnika srpske nacionalne manjine

Foto: Regionalni dnevnik / HRT

Kandidat srpske manjine za vukovarsko-srijemskog zamjenika župana Dragan Crnogorac u kampanji svoje birače pokušava osvojiti provokativnim sloganom "Reci ne Oluji". Državno izborno povjerenstvo je zatražilo žurno očitovanje o sloganu, a Crnogorac smatra da nije on taj koji se treba očitovati, već oni koji mu skidaju plakate diljem županije. Ako smo prekršili zakon, neka nas institucije kazne, poručio je.


- Što se tiče ovog slogana, da je provokativan - mislim da apsolutno nije. A što se tiče stradavanja i Oluje, pa očekujete li vi da mi Srbi o tome ne možemo ništa da kažemo? To je za nas najveće stradanje i etničko čišćenje, do danas nije procesuiran ni jedan zločin što se tiče ne samo Oluje, nego i Bljeska i drugih zločina počinjenih nad Srbima, rekao je.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!