17:37 / 19.12.2020.

Autor: Sandra Lacković/Regionalni dnevnik/IMS/HRT

Dubrovnik za Čučerje

-

-

Foto: - / -

Caritas Dubrovačke biskupije već 14. godinu organizira humanitarnu akciju "Podijelimo radost Božića".
Caritas Dubrovačke biskupije već 14. godinu organizira humanitarnu akciju "Podijelimo radost Božića". Ovaj put pomoć šalju stanovnicima zagrebačkog Čučerja pogođenog potresom.

Od ranog jutra Dubrovčani na Pile donose pakete s hranom i higijenskim potrepštinama. Među njima i građani koji godinama sudjeluju u akciji Caritasa Dubrovačke biskupije "Podijelimo radost Božića".

Ovaj put pomoć je namijenjena stanovnicima zagrebačkog Čučerja koje je najviše stradalo u nedavnom potresu. "Ono što mi možemo reći da ove godine u koroni odaziv veći, 50 % je više donacija", kaže ravnateljica Caritasa Dubrovačke biskupije Sanja Šanje.

Akciji su se pridružili Grad Dubrovnik i Dubrovačko-neretvanska županija. Sve uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera - pa nema prevelikog druženja Dubrovčana i volontera. Paketi pomoći potrebitima u Čučerju prikupljaju se još sutra od 9 do 13.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!