19:27 / 15.04.2020.

Autor: I.D./Iva Magušić/Dnevnik/IMS/HRT

Dugotrajan oporavak - svjedočanstva izliječenih od koronavirusa

-

-

Foto: - / -

Nakon 17 dana u bolnici i još 14 u samoizolaciji - Antonio je završio svoju borbu. Za generala Šiljega samoizolacija - još traje.
General Željko Šiljeg zarazio se koronavirusom prije gotovo mjesec dana. Prve simptome osjetio je tek sedmi dan - povišena temperatura, kašalj, bol u prsima.

- Imam puno životnog iskustva i nešto znanja pa nisam bio ustrašen, ali sam bio zabrinut, jer sam se suočio s nečim nepoznatim i nisam znao kuda će i kako to ići, kazao je Šiljeg.

Nakon što su stigli pozitivni nalazi, 10 dana proveo je na liječenju u klinici Dr. Fran Mihaljević. Upravo ondje od bolesti Covid-19 izliječio se i Antonio Kiselić Ledinsky.

- Nisam se bojao jer sam imao apsolutno povjerenje u liječničko i medicinsko osoblje, da će cijeli proces sa mnom biti u najboljem mogućem redu, kazao je Kiselić Ledinsky.

Nakon 17 dana u bolnici i još 14 u samoizolaciji Antonio je završio svoju borbu.

- Otišao sam se voziti biciklom po Maksimiru dobrih sati i pol, dva. Jako mi nedostaje, naprimjer sjesti u kafić i popiti kavu, kazao je.

Generalu Šiljegu, kaže, ništa ne nedostaje, iako za njega samoizolacija - još traje.

Njihove poruke - vrlo su jednostavne. Poslušajte u videu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!