16:26 / 27.05.2021.

Autor: Regionalni dnevnik/HRT/IMS/V.G.

Duspara: Sve se manje vjeruje velikim strankama, a više nezavisnima

Mirko Duspara

Mirko Duspara

Foto: Ivica Galovic / PIXSELL

Kandidat za gradonačelnika Slavonskoga Broda, nezavisni Mirko Duspara, osvrnuo se na dosadašnji tijek kampanje. Smatra kako kampanje postaju sve prljavije, ali i kako se sve manje vjeruje velikim strankama, a sve više nezavisnim kandidatima kakav je i sam. 

Planove razvoja, kaže, ostvario je u posljednjih 16 godina i bez obzira na takozvane vertikalne sustave vlasti, u kojoj se, kako tvrde u HDZ-u, stranci protukandidata, treba glasovati za kandidata stranke na vlasti u državi, ako se želi napredak lokalne sredine.

- S obzirom da je nova presprektiva 2021.-2027. koja upravo potencira projekte koje smo mi već prepoznali prije dvije godine, mislim da neće biti problema što se tiče financiranja, tako da su oni ostvarivi u iduće četiri godine, kazao je Mirko Duspara, kandidat za gradonačelnika Slavonskog Broda (Nezavisna lista -Duspara Mirko).


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!