10:14 / 03.08.2020.

Autor: I.D./IMS/HRT

Dvije osobe preminule od koronavirusa u KBC-u Osijek

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

U KBC-u Osijek između 1. i 3. kolovoza preminule su 2 osobe od COVID-19.
U Vukovarsko-srijemskoj županiji, prema podacima pristiglim do 8:00 sati, u posljednja 24 sata su dvije nove pozitivne osobe na COVID-19. Jedna je iz Vukovara, a jedna iz Ivankova. U KBC-u Osijek između 1. i 3. kolovoza preminule su 2 osobe od COVID-19.

- Epidemija koronavirusa - najnoviji podaci

Ukupan broj oboljelih osoba od početka epidemije je 447, od kojih je 235 osoba izliječeno, a pet osoba je preminulo. Trenutno je u županiji osam osoba hospitalizirano zbog COVID-19 bolesti.

U protekla 24 sata testirano je 13 osoba, te je ukupno testiranih do sada na području županije 5696.

U samoizolaciji na području županije su 572 osobe.

Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji je pozitivno 18 zdravstvenih radnika: četiri liječnika, sedam medicinskih sestara/tehničara, pet drugih zdravstvenih radnika i dva nezdravstvena radnika.

U samoizolaciji iz sustava zdravstva je 29 radnika: sedam liječnika, devet medicinskih sestara/tehničara, devet drugih zdravstvenih radnika i četiri nezdravstvena radnika.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!