17:47 / 16.08.2020.

Autor: P.F./Hina

Dvoje djelatnika šibenske bolnice i pacijent zaraženi koronavirusom

-

-

Foto: - / -

S današnjim danom 19 djelatnika bolnice je u samoizolaciji zbog svojih bolničkih ili vanbolničnih kontakata.
Dvoje djelatnika šibenske bolnice i jedan pacijent zaraženi su koronavirusom, a epidemiološki izvidi za kontakte oboljelih su u tijeku, potvrdila je ravnateljica šibenske Opće bolnice Sanja Jakelić.

-
Epidemiološke kontrole su još u tijeku. Prije dva dana smo imali jednu djelatnicu pozitivnu na koronavirus, jučer je stigao nalaz da je pozitivna još jedna naša djelatnica, rekla je dr. Jakelić i dodala da je na temelju njihovih obrađenih kontakata, i privatnih i poslovnih, dio zdravstvenih djelatnika stavljen u samoizolaciju.

S današnjim danom, izvijestila je, 19 djelatnika bolnice je u samoizolaciji zbog svojih bolničkih ili vanbolničnih kontakata.

- Imali smo i jednog pacijenta pozitivnog na Covid-19, koji je zbog nečeg drugog stigao u bolnicu te je naknadno utvrđeno da ima koronavirus. U tijeku je i nadzor nad djelatnicima i pacijentima koji su s njim bili u kontaktu, ali za sada su svi negativni, kazala je ravnateljica Jakelić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!