10:39 / 21.02.2019.

Autor: P.F./HRT

Dvojica muškaraca pronađena mrtva u Novom Virju

-

-

Foto: - / -

Utvrđeno je da uzrok smrti nije nasilje pa vjerojatno nije riječ o kaznenom djelu. Tijela su prevezena u koprivničku bolnicu gdje se obavlja obdukcija nakon koje će se znati uzrok smrti.
Tijela dvojice muškaraca srednjih godina pronađena su sinoć u obiteljskoj kući u Novom Virju kod Đurđevca. Utvrđeno je da uzrok smrti nije nasilje, pa vjerojatno nije riječ o kaznenom djelu. Njihova su tijela prevezena u koprivničku bolnicu gdje se obavlja obdukcija nakon čega će biti poznat točan uzrok smrti.

- Pronađena su dva tijela muškaraca starih 56 i 61 godinu. Obavljenim očevidom kao i pregledom tijela od starne mrtvozornika nisu pronađene ozljede koje bi upućivale na sumnjivu smrt. Smrt je nastupila između 1. i 20. veljače. Tijela su prevezena na odjel patologiije OB Koprivnica radi vršenja obdukcije, izvijestila je Dijana Žagar, glasnogovornica PU Koprivničko-križevačke.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!