19:11 / 05.02.2019.

Autor: Sunčica Findak/D.M./HRT

Ekspertna radna skupina završila svoj posao

Foto: ilustracija, Anto Magzan/PIXSELL

Foto: ilustracija, Anto Magzan/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

I posljednja dva kurikula, za povijest i tjelesnu i zdravstvenu kulturu, bit će, kao i preostalih 37, proslijeđena ministrici Blaženki Divjak koja će o njima donijeti konačnu odluku.
Ekspertna radna skupina za provođenje kurikularne reforme završila je večeras svoj posao. I posljednja dva kurikula, za povijest i tjelesnu i zdravstvenu kulturu, bit će, kao i preostalih 37, proslijeđena ministrici Blaženki Divjak koja će o njima donijeti konačnu odluku.

- Večeras će posljednja dva kurikula biti upućena u Ministarstvo čime je rad Ekspertne radne skupine po pitanju donošenja novih kurikula - završen. Koristim ovu priliku najaviti da će svi dokumenti koji su bili u javnoj raspravi, koje je Ekspertna skupina proslijedila u Ministarstvo i koji su objavljeni u Narodnim novinama najkasnije preksutra, a ja sam uvjeren i već sutra - transparentno biti dostupni javosti, izjavio je za HRT posebni premijerov savjetnik za eksperimentalnu provedbu reforme školstva Radovan Fuchs
-

-

Foto: - / PIXSELL

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!