Eksplozija u Betini, ozlijeđena jedna osoba

10.01.2023.

14:51

Autor: HRT

Eksplozija u Betini

Eksplozija u Betini

Foto: HTV / HRT

Jedna je osoba ozlijeđena u snažnoj eksploziji u automehaničarskoj radionici u Betini na otoku Murteru. Susjedi ističu kako je sreća da, nakon snažne detonacije koja je uznemirila cijelo mjesto, nije bilo i težih posljedica. Autoservis se bavi i ugradnjom plina u vozila, a uzroci eksplozije utvrdit će se očevidom.

- U 10.45 zaprimili smo dojavu da se dogodila eksplozija na području Betine u jednoj autoradionici. Po dojavi su na mjesto događaja izašli vatrogasci i hitna medicinska pomoć, a potom i policija. Utvrđeno je da se radi o eksploziji i da je jedna osoba ozlijeđena. O ozljedama te osobe doznat ćemo više nakon što ju obradi hitna medicinska pomoć, kazao je Šime Pavić, glasnogovornik PU šibensko-kninske. Objasnio je da je ozlijeđena osoba stabilno, da se s njom komunicira te da će se o težini ozljeda znati nakon što o tome mišljenje daju liječnici. 

Smatra da je još rano govoriti o uzrocima eksplozije i da će se više znati nakon očevida, dodaje Šime Pavić.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!