11:28 / 13.12.2019.

Autor: M.Š./HRT

Evo kako rade trgovine za blagdane

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: - / -

U vrijeme božićnih blagdana većina trgovačkih centara radit će skraćeno ili će biti zatvorena.
U vrijeme božićnih blagdana većina trgovačkih centara radit će skraćeno ili će biti zatvorena.

Lidl zatvoren za Božić i Štefanje, na Badnjak otvoren do 14 sati

Lidlove trgovine na Badnjak će raditi skraćeno, a na Božić i blagdan Svetog Stjepana sve će Lidlove trgovine biti zatvorene, izvijestio je taj trgovački lanac.

Lidlove trgovine na Badnjak, 24. prosinca, radit će do 14 sati, a na Božić, 25. prosinca, i blagdan Svetoga Stjepana, 26. prosinca, sve će Lidlove trgovine biti zatvorene, objavili su.

Konzum zatvoren na Božić, Štefanje i Novu godinu

Konzumove trgovine, njih više od 600 u Hrvatskoj, neće raditi na Božić, Štefanje i Novu godinu, a na Badnjak i Silvestrovo radit će skraćeno, priopćili su u četvrtak iz tog trgovačkog lanca.

Iz Konzuma pozivaju sve svoje kupce da kupnju obave u danima uoči blagdana, osobito od subote 21. do ponedjeljka 23. prosinca, kada će radno vrijeme trgovina diljem Hrvatske biti produljeno kako bi stigli na vrijeme nabaviti sve što im je potrebno.

Kaufland će raditi skraćeno na Badnjak i Silvestrovo

Kaufland će biti zatvoren na Božić te na blagdan Sv. Stjepana, a na Badnjak će raditi skraćeno, do 16 sati. Na Silvestrovo rade do 18 sati.

Spar i Interspar uvode "last minute blagdansku kupnju"

Spar Hrvatska u blagdanskom razdoblju prilagodit će radno vrijeme svojih trgovina. Svi Spar supermarketi i Interspar hipermarketi na Badnjak i Staru godinu radit će skraćeno, dok će za Božić i Novu godinu sve trgovine biti zatvorene. Za blagdan Sv. Stjepana dio će trgovina biti zatvoren, a pojedine će trgovine, u skladu s potrebama kupaca, raditi skraćeno, odgovorili su na naš upit iz Spara.

Dodaju i kako će tjedan prije Božića omogućiti "last minute blagdansku kupnju" pa će tako svi Intersparovi hipermarketi od 17. do 23. prosinca biti otvoreni do 22 sata.

Tommyjeve trgovine također će biti zatvorene za Božić i Štefanje, a za Badnjak i Staru godinu radit će do 17 sati, priopćili su. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!