17:33 / 09.03.2018.

Autor: D.M./HRT

Evo koji su kandidati zadovoljili kriterije za voditelja Ekspertne radne skupine

-

-

Foto: - / -

Kriterije za članove ERS-a zadovoljava 97 kandidata, a za voditelja 6 kandidata, o kojem će glasovati svi članovi Povjerenstva.
U Vladi je održan sastanak Posebnog stručnog povjerenstva za provedbu Strategije obrazovanja pod vodstvom premijera Plenkovića. Usuglašeni su kriteriji za izbor voditelja i članova Ekspertne radne skupine. Kriterije za članove ERS-a zadovoljava 97 kandidata, a za voditelja 6 kandidata, o kojem će glasovati svi članovi Povjerenstva.

Kandidati koji su zadovoljili kriterije na Natječaju za voditelja ekspertne radne skupine za kurikularnu reformu školstva su: Ivan Prskalo, Matko Glunčić, Darko Androić, Anita Šimić Bitunjac, Nevenka Maras i Sanja Bilač.

Popis svih kandidata koji ispunjavaju uvjete iz Natječaja moete pogledati ovdje.

"Do 19. ožujka ćemo napraviti procjene po grupama, nakon toga slijede intervji i glasovanje. Ukoliko ne bude produžetaka - krajnji rok je 25. ožujka", kazala je ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!