13:55 / 10.04.2021.

Autor: Dnevnik/HRT/IMS/D.D.

Filipović: Tomašević je prosvjedovao protiv obnove Zagreba

Filipović prozvao protukandidate

Filipović prozvao protukandidate

Foto: Dnevnik / HRT

Kandidati za gradonačelnika Zagreba nastavljaju s obilaskom gradskih četvrti. HDZ-ov kandidat Davor Filipović obišao je Osnovnu školu Bukovac i prozvao svoje protukandidate Klisovića i Tomaševića da su glasovali protiv izgradnje nove škole.

Kandidat za gradonačelnika Zagreba Davor Filipović (HDZ) obišao je Osnovnu školu Bukovac, koja je teško oštećena u potresu.

Škola bi trebala biti srušena, a na njezinu mjestu izgrađena nova.

Filipović je prozvao protukandidate Klisovića i Tomaševića, rekavši da su njihovi gradski vijećnici glasovali protiv izgradnje nove škole.

- Kuma Zorana Milanovića mogu razumjeti jer je potpuno nekompetentan za gradske teme. Međutim, profesionalnog prosvjednika Tomislava Tomaševića ne mogu razumjeti. On, kao nekada Sinčić, koristi populističko-demagoške priče i obećava gradnju škole, a svi znate da je prosvjedovao protiv svake gradnje u Zagrebu i protiv njegove obnove, kazao je Filipović.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!