10:24 / 26.09.2019.

Autor: V.K./Hina

Fond za zaštitu okoliša: Ponoš dao mandat na raspolaganje

-

-

Foto: - / -

Direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Dubravko Ponoš objavio je da je dao mandat na raspolaganje.
Direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Dubravko Ponoš objavio je da je dao mandat na raspolaganje, nakon što je dva dana prije objavio audiosnimku prijetnji i uvreda koje je prije godinu dana izgovorio bivšem predsjedniku Radničkog vijeća u Fondu Mislavu Kotarcu.

-
Dajem mandat na raspolaganje i spreman sam se suočiti sa svim posljedicama svoje neprimjerene komunikacije, kazao je Ponoš na konferenciji za novinare u prostorijama Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Ponoš je na konferenciji za novinare u utorak objavio audiosnimku prijetnji i uvreda koje je prije godinu dana izgovorio bivšem predsjedniku Radničkog vijeća u Fondu Mislavu Kotarcu, ustvrdivši kako ga tim tajno snimljenim razgovorom Kotarac ucjenjuje.

Ponoš, koji je i član Predsjedništva HNS-a, nakon konzultacija s vodstvom stranke, dao je mandat na raspolaganje na sve funkcije u HNS-u.

Ponoševu ostavku na mjesto direktora Fonda zatražili su HNS-ov potpredsjednik Vlade Predrag Štromar i ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!